Lysette Kampman

Facilitator, verbinder, altijd aan het leren en wil anderen graag laten leren en ervaren.

Ik omschrijf mezelf als positief, sensitief en leergierig. Mensen geven me energie. Ik hou van sporten, muziek luisteren en nieuwe culturen leren kennen. Zo ging ik in 2018 naar zowel Japan als IJsland, waar ik inspiratie op heb gedaan voor het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Qua opleiding koos ik voor bedrijfskunde, HRM. Hier kwam ik als student-assistent al in aanraking met workshops geven. Daarnaast heeft digitalisering mij altijd geboeid, en sinds 2005 ben ik werkzaam bij digitale transformaties en IT implementaties als consultant. In 2014 maakte ik een overstap naar de logistiek om aan de slag te gaan als IT programmamanager voor Business Support. Hierbij bleef ik workshops faciliteren en teams begeleiden om snel met elkaar resultaten neer te zetten. 

Klanten waarvoor ik heb gewerkt zijn onder andere NS, Schiphol, IKEA, Philips, ING en PostNL. 

In 2018 ben ik gestart met mijn onderneming FlowLobby, waarbij ik digitale transformaties begeleid en via deze site de lezer wil inspireren en helpen om zowel zelf als met het team en organisatie in een flow te komen, leidend tot werkgeluk. Ik ben Prosci® gecertificeerd. 

Ik wil bewustwording creëren, bij mensen zelf en ook in verhouding tot het team en organisatie waar ze in werken. Om dit wetenschappelijk te ondersteunen implementeer ik de assessment tool The Predictive Index® bij organisaties. Via deze site kan je een proefassessment doen of neem contact met mij op voor een demo!

Lysette in Oosterpark
Prosci certificering
PI Used Here